Yleistä

Suomen Tolkien-seura Kontu ry (Y-tunnus: 1710787-5) on valtakunnallinen Tolkienin tuotannon ja muun fantasiakirjallisuuden ystäville tarkoitettu yhdistys. Jäseniä löytyy laidasta laitaan; jotkut tuntevat tarkasti koko Tolkienin tuotannon, toiset taas ovat yleisesti kiinnostuneita fantasiasta. Erilaiset tapahtumat ja jäsentapaamiset keräävät nämä erilaiset ihmiset saman katon alle keskustelemaan ja pitämään hauskaa. Jäsenlehtemme Legolas ja Hobittilan Sanomat tarjoavat kuulumisia Suomesta ja ulkomailta, asia-artikkeleja, kirja-arvosteluja ja novelleja.

Suomen Tolkien-seuraa pyörittää hallitus, joka valitaan vuosittain vaaleilla. Järjestämme virallisia jäsentapaamisia yleensä kuudesti vuodessa ja pidämme Tolkienin henkeä yllä paikallisyhdistyksissä, ns. smialeissa, joita löytyy ympäri Suomea. Lisäksi suurimmissa kaupungeissa järjestetään kuukausittaisia jäsentapaamisia virvokkeiden, keskustelun, pelien ja tietysti Tolkienin merkeissä.