Hallitus 2004

Markus Neuvonen, puheenjohtaja

No niin, hallituksessa jälleen, tällä kertaa puhiksen paikalla. Olen muistaakseni noin 24-vuotias opiskelija pääkaupunkiseudulta (tarkemmin sanoen Espoosta). Tolkien-seuran hallitusaskareiden lisäksi harrastan (yllätys yllätys) fantasiakirjallisuuden lukemista, piirtelyä, musiikkia (soitan kitaraa, huiluja ja kaikkea siltä väliltä), aikidoa sekä Legolakseen kirjoittelua. Viettelen aika leppoisaa elämää, minkä opiskelulta, töiltä ja harrastuksiltani ehdin.

Karoliina Leikomaa, varapuheenjohtaja

Hei taas kerran! Olen (edelleenkin) Karo vaikka tällä kertaa toiminkin varapuheenjohtajana hallituksessa. Tolkien-seuraan olen kuulunut melkein kahdeksan vuotta, hallituksessa olen nyt kuudetta vuotta. Kolmena edellisenä vuotena toimin Smialvastaavana. Nyt kuitenkin luovutin tuon vastuullisen tehtävän Inkerille, jonka uskovan selviävän kyseisestä hommasta erinomaisesti. Olen 21-vuotta, asun Tampereella (enemmän tai vähemmän, viimeiset puoli vuotta on tullut reissailtua ja mahdollisesti keväällä/kesällä olisi tarkoitus lähteä työharjoitteluun Ruotsiin) ja opiskelen ympäristöteknologiaa englanninkielellä Tampereen Ammattikorkekoulussa. Vapaa-aikani vietän erilaisten musiikki-juttujen parissa, tietokoneilla leikkien ja tietysti Tolkien-seuran jutuissa, mitä nyt Tampereelta on mahdollista. Nyt olen taas kerran virallisesti Morelin jäsen! Kontuun kirjoitan nimellä KRO, irkissä liikun nickillä kartsi (lähinnä IRCnetissä), joskus idlaan myös #kontu-kanavalla, väsäilen kotisivuja ja sellaista…

Maria Maja, sihteeri

Mellon! Olen 28-vuotias helokesi Helsingistä, jolla on multaa paksuina kerroksina karvaisten varpaidensa väleissä. Hoidan tällä hetkellä työkseni ja huvikseni Elanor-vauvaa ja nautin rahastonhoitajana toimivan kotiörkkini Jukin seurasta. Tämän on viides vuoteni Tolkien-seuran hallituksessa. Aiemmin olen toiminut rahastonhoitajana, puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana.

Innostukseni Tolkieniin syttyi helteisenä kesänä 11 vuoden iässä ystävällisen kirjastonhoitajan suositeltua Tarua Sormusten herrasta minulle eikä siltä tieltä ole näemmä ollut paluuta. Kiinnostukseni fantasiakirjallisuuteen on värittänyt myös muuta harrastustoimintaa: nautin lukemisesta, kirjoittamisesta, kävelyretkistä luonnon helmassa ja roolipeleistä. Myös smialtoiminta on lähellä sydäntäni: edustan pääkaupunkiseudun Smial Gulhothia ja suosittelen lämpimästi smialin perustamista tai sellaiseen liittymistä kaikille Tolkienista kiinnostuneille.

Juho Gröndahl, julkisuusvastaava

Olen vuonna 1984 syntynyt kulttuuriharrastaja Helsingistä. Suoritan tällä hetkellä siviilipalvelustani, joka kestää vielä elokuun alkuun asti. Sen jälkeen suunnitelmissa olisi jatkaa opiskeluja. Muun muassa kirjallisuustiede kiinnostaa.

Olen harrastanut monenlaisten kirjojen lukemista lähes koko ikäni, ja sain myös ensimmäisen Tolkien-kosketukseni jo varsin nuorena, joskin olin jo noin 12, kun viimein sain luettua Tarun loppuun asti. Lukemisen lisäksi kirjoittelen itsekin, sekä harrastan teatterin ja musiikin tekemistä ja kuluttamista vaihtelevalla aktiivisuudella. Tolkien-seuran toimintaan päädyin avopuolisoni Inkerin kautta vuoden 2003 aikana. Nähtävästi Gulhoth tekee kaltaisekseen, kun hallitukseen meno alkoikin kohta jo tuntua loogiselta askeleelta liityttyäni kyseiseen smialiin.

Persoonallisuus? Rauhalliseksi ja harkitsevaksi minua on joskus nimetetty.

Jukka ”Juk” Galkin, rahastonhoitaja, jäsenrekisterivastaava

”Olen herkkä – örkiksi” – tämä Suomen Tolkien-seuran rintanapeissakin esiintynyt teksti kertoo kaiken oleellisen minusta. Onneksi örkit tekevät lähes kaiken joukolla, sillä mielestäni yhdessäolo ja samanhenkiset ystävät ovat yhdistystoiminnan parasta antia. Ulkonaisesti vaikutan puolisoni Marian mielestä suurelta nallekarhulta, mutta sisälläni asuu örkki, joskin tunteellinen sellainen. Olen 26-vuotias ja ajan työkseni taksia. Vapaa-aikani kuluu perheeni, tietokoneiden, autojen ja tietysti Tolkienin parissa.

Ben B. Bainton, paino- ja postitusvastaava

Tässä sitä taas ollaan… Neljässä vuodessa en ole ottanut opikseni, vaan jämähdin yhä hallitukseen. En sentään enää puheenjohtajaksi, sen homman olen jättänyt parempiin käsiin. Tänä vuonna tulen vastaamaan siitä, että hienot lehtemme painetaan ja toimitetaan ajoissa teille jäsenille. Noh, itseäni olen kuvaillut jo monena vuotena, mutta olkoon tässä pieni yhteenveto uusille jäsenille: helsinkiläinen opiskelija, joskus hipiksikin haukuttu, joka harrastaa kaikkea mielikuvitukselliseen tarinankerrontaan liittyvää kirjallisuudesta videopeleihin, sekä musiikkia. Tottelee myös nimeä ’Hattu ja hiukset’.

Inkeri Kontro, smialvastaava

Kuka ihmeen Inkeri, Ainohan se äsken oli? Tempaisin ja vaihdoin kutsumanimeni, muutoin olen sama kuin ennenkin, entistä ehompi vain. Tein jopa naisen työn ja raahasin seuraan mukaan uuden aktiivin, kihlattuni Juhon, jonka kanssa elelen Helsingissä. Pidän välivuotta opiskelusta, myyn jätskiä ja opetan lapsia, ja vapaa-ajalla, jos sitä liikenee, ropetan, kirjoitan ja luen kirjoja. Tänä vuonna olen smialvastaavan hommassa.

Erkki Leitsaro, varajäsen

Tämä on ensimmäinen vuoteni hallituksessa ja aion tämän vuoden aikana hieman haistella ilmapiiriä, josko vaikka haluaisin ensi vuonna ottaa hieman vastuullisemman homman kuin taustalla lusmuilun.

Olen kotkalainen elämäntaparoolipelaaja ja -larppaaja, joka etsii kovasti uutta suuntaa elämäänsä tällä hetkellä. Tuo suunta löytyy varmaankin opiskelusta, mutta opiskelupaikka ja -ala ovat vielä suuria kysymysmerkkejä. Pahalta kuitenkin näyttää ettei Seuran yritykset lieventää Helsinkikeskeisyytä hallituksessa onnistu, koska Helsinki vaikuttaa tällä hetkellä hyvin varteenotettavalta vaihtoehdolta tämän kääpiön syksyiseksi asuinpaikaksi.

Olen myös kotkalaisen Smial Thorondorin puheenjohtaja tai Thain kuten meilläpäin on tapana sanoa. Koen tärkeimmäksi tehtäväkseni seurassa tänä vuonna Smialconin ja ainakin yhden hallituksen kokouksen organisoimisen tänne Kotkaan. Tervetuloa!

Anton Hiropoulos, varajäsen

Hei.Olen 15 vuotias nuori Helsingistä.Tällä hetkellä olen vielä peruskoulun yhdesännellä, mutta toivottavasti pääsen kesän jälkeen lukioon. Harrastuksiini kuuluu Tolkienin ohella figupelit ja lukeminen.Hallituksessa toimin varajäsenenä.