Hallituksen kokous 4/2009

5.4.2009 IRCissä, Tolkien Gatewayn serverillä, #STS-kanavalla

Läsnä:

  • Leena Peippo (pj)
  • Jaakko Pirinen (sihteeri)
  • Miikka Uotila
  • Ben Bainton
  • Taru Heikkinen
  • Santeri Palin (saapui kohdassa 9)

§1 Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen 19:04

§2 Päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

§3 Ilmoitusasiat

Miikka kertoi saaneensa ilmoituksen slovakialaisen yliopiston suunnittelemasta Tolkien-kirjasta, johon pyydettiin artikkeleja. Päätettiin ilmoittaa asiasta HobSanissa.

§4 Posti

Ben oli tarkistanut postin keskiviikkona, ei erityistä. Muutama Legolas oli palautunut takaisin lähettäjälle, päätettiin laittaa seuraavaan HobSaniin muistutus osoitteenmuutoksista.

§5 HobSan

Päätettiin seuraavan numeron deadlineksi Legolasin deadlineä noudatellen 30. huhtikuuta. Sisällytetään ainakin kesätapaamismainos ja kalenterimainos.

§6 Legolas

Legolas 1/2009 on postitettu, ja seuraava numero tekeillä. Painosmäärää tarvinnee pudottaa, asia tarkistetaan ennen seuraavan numeron painamista. Puhuttiin mahdollisesta ylimääräisestä ”Best of Legolas” -numerosta, johon valikoitaisiin vanhojen numeroiden parhaimmistoa. Tätä numeroa ei postitettaisi jäsenille vaan myytäisiin kesätapahtumissa ja vastaavissa. Päätettiin kysellä Morelin listalla kiinnostusta, koska tamperelaisissa on useita vanhoja jäseniä, joilla on lehden vanhoja vuosikertoja.

§7 Smialit

Smialvastaava ei ollut paikalla, smialit pyörivät tiettävästi normaalisti.

§8 Taru sormusten herrasta -sinfonia

Jaakko ei ollut ottanut vielä yhteyttä Tampere-talon suuntaan, mutta lupasi tehdä sen hetimiten. Keskusteltiin sinfonian yhteydessä järjestettävistä muista tapahtumista, kuten jatkoista.

§9 META

Leena ilmoitti saaneensa kaikki vuoden 2010 kalenterin kuvat, se saataneen painoon toukokuun lopulla.

Päätettiin osallistua muiden spefiseurojen kanssa Metsossa 23.4. järjestettävään maailmankirjallisuuden päivään.

Sunnuntaina 3.5. sinfonian jälkeen järjestetään Tolkien-seuran ja Verkkoyhteisö Kontu ry:n yhteinen tulevaisuus- ja yhteistyökeskustelu myöhemmin sovittavassa paikassa.

Jaakko mainitsi Verkkoyhteisö Kontu ry:n hallituksessa keskustelluista mahdollisista tulevan yhteistyön muodoista, kuten esimerkiksi VyKin hallitushuoneen avaamisesta myös STS:n hallituslaisille Vihreän Lohikäärmeen keskustelualueella.

§10 Kokouksen päätös

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 20:23


← Toimikausi 1.1.2009–31.12.2009