Järjestäytymiskokous 1.8.2015

Järjestäytymiskokous 1.8.2015 klo 15
Hämeenkosken leirikeskus

Läsnä: Leena Peippo, Kerttu Pihlajamaa, Sonja Virta, Olli Pitkänen, Mikko Nikkilä, Miikka Uotila, Jasmin Syrjälä, Wenla Uotila, Janne Seppänen, Outi Suppanen, Taru Heikkinen

§1 Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 15.06.

§2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

§3 Uuden hallituksen järjestäytyminen

Puheenjohtaja Leena Peippo, varapuheenjohtaja Taru Heikkinen, rahastonhoitaja ja jäsensihteeri Mikko Nikkilä, sihteeri Janne Seppänen, sosiaalisen median tiedottaja Kati Ahonen, tapahtumavastaavat Olli Pitkänen ja Outi Suppanen (maksetaan molemmille EA-koulutus, vertaillaan hintoja), tarvikevastaava Olli Pitkänen, postitus- ja painatusvastaavat Miikka ja Wenla Uotila, smialvastaava 2016 Wenla Uotila, hallituksen ulkopuolinen instagram-vastaava Kerttu Pihlajamaa.

§4 Toimintatavat

Hallituksen kokous joka kuun ensimmäisenä maanantaina n. klo 18 tai 19 alkaen. PJ pyrkii lähettämään esityslistan viikkoa etukäteen. Uudet hallituksen jäsenet lisätään sähköpostilistalle ja fb-sivulle. Jos tulee sähköpostia, lue se ja vastaa viestiin. Sähköpostikokoustamista kokeillaan. Hallituksen kaatajaiset pyritään pitämään marraskuun alussa.

§5 Tracon

5.-6.9.2015: lauantaille miitti, ympäristöön luontopolku. Otetaan yhteyttä järjestäjiin.

§6 Vuosijuhlamiitti

31.12.2015-3.1.2016 jos onnistuu – selvitetään pääseekö Hämeenkoskelle ja saako ampua raketteja. Yhdistetty uusivuosi (to), pikkujoulut (pe) ja vuosijuhla (la). Jas briiffaa Outin ja Ollin, jotka hoitavat miitin. Selvitellään miittipaikkoja: hintaraja reilu ~200e per vuorokausi. 10.8. selvittelykokous irkissä klo 19. Sitten viikko hiillostusaikaa soitoille ja sähköposteille.

§7 Kanavat

FB-sivu (viestintäkanava seuran tapahtumille), FB-ryhmä (linkityksiä uutisiin yms. kevyempää), instagram, twitter, google+, tumblr, nettisivut (tunnukset uusille), käärme (hallitushuoneeseen uudet)

§8 META

Tapahtumavastaavien miittialennukset: vuosijuhlamiitissä voidaan harkita ja muissa, jotka vaativat enemmän hommaa – ei ehkä perusmiiteissä? Matkustaminen suurempi menoerä kuin miittimaksu, voisi olla etusijalla kyydeissä yms.

Tavarat käydään läpi (Olli), seura hankkii uuden laatikon miitissä kulkeville tavaroille.

Keravan kirjasto: tietovisa plus Janne mainostaa, ehkä Isilmírëkin.

§9 Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 16.10.