Hallituksen kokous 4/2014-15

28.2.2015 klo 13 Hämeenkosken leirikeskus

paikalla: Leena Peippo (PJ), Kerttu Pihlajamaa (sihteeri), Jasmin Syrjälä, Mikko Nikkilä, Olli Pitkänen, Miikka Uotila, Wenla Uotila, Sonja Virta, (Vesa Piittinen)

§1 Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 13.08..

§2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

§3 Nettisivut

Hankitaan seuralle webfaction, joka tukee muutakin kuin php:tä, on nopea, kaistarajoitukset ovat sydämellisiä ja johon mahtuu tavaraa riittämiin. Maksaa noin 100e vuodessa. Samalla hoidetaan seuran nimiin Kontuwiki – Mikko hoitaa asiaa Merrin kanssa.

§4 Tolkien Reading Day

Päätettiin järjestää Vihreän lohikäärmeen TSH-lukupiiriin osallistuvien kesken arvonta ja lähettää kirjastoille tiedote. Smial Juhlapuu järjestää irkissä teemakeskustelun.

§5 Myyntitavarat

Badgekone on rikki: se on vaikea mutta mahdollista korjata. Päätettiin ostaa uusi, budjetti n. 700e. Kevyempää konetta voi ottaa mukaan ja näin järjestää esim badgepajoja coneissa. Leena hoitaa.

Uusien t-paitojen aihe on entit, kuvan tekijälle annetaan korvaukseksi paita. Jasmin muokkaa kuvan sopivaksi painoon. Väreissä päädyttiin mustaan pohjaan ja kupariseen painatukseen. Kuva eteen, logo hihaan. Määrät alustavasti 30 miesten, 20 naisten. Otetaan alustavia ennakkotilauksia, jotta kokoja saadaan suunnilleen järkättyä.

Hupparit tilataan samalla: kuvana on Jasminin piirtämä puu valkoisella painatuksella. Värivaihtoehdoiksi tulisivat tummat lila, sininen ja vihreä. Malleja otetaan sekä vetoketjullisia että vetoketjuttomia.

Tilataan paidat ja hupparit ulkomailta, niin tulee halvemmaksi.

Muuta hankittavaa ovat kangasmerkit (100kpl? Vähemmän jos on kallista) ja magneettipohjat badgekoneelle.

§6 Hallituksen toimintatavat

Hallituksen kannattaa suunnitella toimintaansa aiempaa enemmän, ja miettiä miten eri asiat on aiemmin tehty, ja miten ne kannattaisi tehdä. Uusien on myös vaikea päästä hallitustoiminnassa alkuun. Kaudenaloitus/kaatajaisviikonloppu voisi auttaa suunnitteluviikonloppuna. Nähdään enemmän kasvotusten. Aikataulu olisi hyvä (vuosikalenteri on olemassa, mutta sitä ei pahemmin käytetä). Hobsan ilmestyy nyt kun on pakko, voisi olla tarkempi aikataulu. Hobsan-vastaava tulevaisuudessa?

Enemmän kasvokkainkokoustamista. Joka miitissä + esim. keväällä helsingissä, kesällä tampereella jne. Kokous aina kuun ensimmäinen maanantai irkissä klo 19 alkaen.

§7 META

Mistä hallitus, moni ei halua jatkaa. Mainostusta pitäisi harrastaa käärmeessä. Mainostusta eri tapahtumista voisi olla myös muissa piireissä, esim. coneissa ja fb-ryhmissä. Yhteistyötä eri tahojen kanssa? Esim. seurojen. Kirjakauppojen? Kirjastojen? Jäseniltä jäsenille ohjelmaa, joku päivä jollekin ohjelmalle. Tolkien-aiheista ohjelmaa. Perhetapahtumia. Naamiaiset!

Mikko lahjoitti yhdistykselle kahvimitan ja Taru kahvia.

§8 Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 15.31.