Hallituksen kokous 3/2014-15

15.2.2015 klo 17
##valkoinenneuvosto @ irc.freenode.net

paikalla: Leena Peippo (pj), Kerttu Pihlajamaa (sihteeri), Mikko Nikkilä, Sonja Virta, Kati Ahonen

§1 Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 19.05.

§2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

§3 Posti

Sonja on hoitanut seuran postilokeroa. Lokeroon on saapunut tiliotteita ja lehtiä: Kosmoskynä, Amon Hen ja kaksi Medlemsbladeta. Mikolle on tullut Vuosijuhlamiitin vuokralasku, joka on maksettu. Leena välittää Hobitti-teatterilippujen laskun Mikolle sen saavuttua.

§4 HobSan

HobSaniin kirjoitetaan mukaan raportteja menneistä tapahtumista. Mikko kirjoittaa pukukisasta, Sonja jonotuksesta, Leena ensi-illasta ja miiteistä.

§5 Nettisivut

Kannatetaan Merrin ehdotusta, että Tolkien-seura hankkii WebFactionin, siirtää sinne sivunsa ja domainin osoittamaan WebFactionin palvelimelle; Kontuwikikin siirretään seuran tunnusten alle. Merri ja Duna saa niihin hallintaoikeudet. Yksityiskohdista neuvotellaan seuraavassa kokouksessa.

§6 Yhteistyökokous

Miikka ja Wenla ovat ilmeisesti osallistumassa.

§7 Tolkien Reading Day

Leena tekee kirjastoille lähetettävän esitteen aiheesta. Arvotaan Käärmeen TSH-lukupiiriin osallistuvien kesken palkinto.

§8 Ropecon

Jasmin Syrjälä saapui kokoukseen klo 18.09.

Kati saattaa päästä Ropeconiin, mutt muiden aikataulut ovat vielä epäselviä. Jätetään harkintaan.

§9 Archipelacon

Miikka ja Wenla Uotila saapuivat kokoukseen klo 18:16.

Aktiiveja on menossa coniin niin monta, että myyntipöytä voidaan ottaa. Selvitetään, saisiko joidenkin kanssa yhteispöytää. Miikka ja Wenla voivat kysyä yhteistyökokouksessa tarkemmin.

Conissa voisi järjestää Tolkien-miitin, jos conipaikassa on sopivia miittitiloja.

§10 The Miitti

Ollaan Hämeenkoskella. Varmistetaan, onko telttamajoitus ok – näin saataisiin lisää tilaa miittaajille. Pohdittiin, onko omat teltat vai seuran järjestämä puolijoukkueteltta parempi.
Mikko ehdotti tavallista pidempää The Miittiä. Päätettiin kysellä kontulaisilta, mikä heille sopii parhaiten (sekä teltta- että pituusasiassa).

§11 Myyntitavarat

Myyntitavarat ovat melkein lopussa: muutama heijastin, n. 30 badgea, pari paitaa. Badgekone on rikki. Katsotaan saadaanko korjattua – jos ei, ostetaan uusi.

Hankitaan uusia paitoja. Kuva-aiheeksi otetaan entit: kuva on ollut ennenkin käytössä. Wenla kysyi luvan tekijä Päivi Niinikankaalta, jolle annetaan palkkioksi paita.

Hankitaan haalarimerkkejä: äänestetään miitissä, millä kuvalla. Kerttu tulostaa vaihtoehdoista kuvat.

Pyritään tilaamaan myös hupparit pian, herätellään topikkia.

§12 Kaatajaiset

Pohdittiin, järjestetäänkö kaatajaiset, milloin ja millaiset. Olisi ollut hyvä järjestää jo syksyllä, niin olisi päässyt paremmin alkuun. Päätettiin, että kaatajaiset sisältäisivät hauskanpitoa, mutta voitaisiin miettiä myös asiaa. Keskustellaan kaatajaisista ja hallituksen toimintatavoista lisää seuraavassa kasvokkaiskokouksessa.

§13 META

Traconilta tullut viestiä myyntipödistä: paikalle menossa todennäköisesti ainakin Leena ja Kati. Viime vuonna conissa meni hyvin, joten tälläkin kertaa voitaisiin mennä. Otetaan siis pöytä ja kaksi ranneketta.

Sisätön & Nummelinin Tolkien-kirjan arvostelun tekijäksi kysytään Lehtokuusamaa.

Pidetään kevätmiitissä hallituksen kokous lauantaina 28.2. klo 13.

§14 Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja unohtui noin tunniksi kokouksen varsinaisen päättymisen jälkeen ja päätti kokouksen kello 21.25.