Hallitus 2020–21

Suomen Tolkien-seura Kontu ry:n hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet kaudelle 1.9.2020–31.8.2021 valittiin yhdistyksen vaalikokouksessa 15. elokuuta Särsjärven leirikeskuksessa Padasjoella. Vastuutehtävät jaettiin syyskuun 1. päivänä hallituksen ensimmäisessä kokouksessa.

Sulkeissa olevat nimet viittaavat henkilön käyttäjätunnukseen Internetin suurimmalla suomalaisella Tolkien-aiheisella keskustelualueella, Vihreässä Lohikäärmeessä.

Hallituksen kokoukset ovat avoimia jäsenille. Katso tarkemmin täältä.

Olli Pitkänen (Olórin), puheenjohtaja

puheenjohtaja@suomentolkienseura.fi

Olen kahdeksankolmatta ikäinen agrologi itärajaltamme Karjalasta ja luen maataloustieteitä Helsingin yliopistossa, mutta nykyisin asun Parikkalassa.

Tolkieniin tutustuin alunperin elokuvien kautta (hyi!) ehkä yläasteella. Muutaman vuoden sisään sain kirjatkin luetuksi ja satuin Valinor-nimiselle sivustolle lukemaan lisää aiheesta. Tämä sivusto siirtyi pian määrittelemättömälle tauolle ja löytyy nykyisin Internetarkiston kätköistä. Kontuun löysin lukioaikaan ja miiteissä olen käynyt vuodesta 2010. Hallitukseen liityin 2014 kesällä ja toimin kolme vuotta tapahtumavastaavana, minkä jälkeen minut valittiin puheenjohtajaksi.

Taru Heikkinen (Samooja), varapuheenjohtaja

varapuheenjohtaja@suomentolkienseura.fi

Olen -84 vuonna syntynyt entinen hoitoalan-, nykyisin it-alan ammattilainen Helsingistä. Suomen Tolkien-seuraan ja Kontuun liityin 2000-luvun alkupuolella. Seuran hallituksessa olen vaikuttanut aiemmin useissa eri rooleissa (mm. tapahtumavastaava sekä varapuheenjohtaja), sekä Suomen Tolkien-seurassa että edesmenneessä Verkkoyhteisö Kontu ry:ssä. Muutaman vuoden tauon jälkeen palaan nyt täksi kaudeksi varapuheenjohtajan jakkaralle. Seuran tapahtumissa ja miiteissä pyrin käymään aina kun se vain on mahdollista,  Smial Brandagamban toiminnassakin saatan silloin tällöin pistäytyä. 
Vapaa- ajalla vietän paljon paljon aikaa energisen ja temperamenttisen nuoren koirani kanssa, yrittäen koulia siitä yhteiskuntakelpoista koirakansalaista. Toistaiseksi kilpakenttien menestys on jäänyt vielä saavuttamatta, mutta yritys on kuitenkin kova.

Hanna Jungman (Hanna Kullanväärtti), sihteeri ja paino- ja postitusvastaava

sihteeri@suomentolkienseura.fi

Olen Suomen Tolkien-seuran hallituksessa mukana toista kautta. Tolkienin luoma maailma on ollut suuri ilon ja innoituksen lähteeni jo parin vuosikymmenen ajan, mutta vasta pari vuotta sitten löysin tieni yhdistykseen. Muita rakkaita harrastuksia minulle ovat spefi-kirjallisuus, käsityöt ja polkujuoksu. Työkseni yritän myydä hobiteille kenkiä ja olen kahden koululaisen äiti. Kotipaikkani on Helsinki.

Mikko Nikkilä (Micco), rahastonhoitaja, jäsensihteeri ja webmaster

rahastonhoitaja@suomentolkienseura.fi
jasensihteeri@suomentolkienseura.fi
webmaster@suomentolkienseura.fi

Olen vuonna 1989 syntynyt entinen opiskelija Helsingistä. Vapaa-ajallani istun usein tietokoneella, muun muassa Konnun keskustelufoorumilla vierailen silloin tällöin. Krokotiilien ja dinosaurusten ohella pidän muistakin hirviöistä, mutta myös Tolkienista, hyvästä kirjallisuudesta sekä lähes kaikenlaisesta historian, kielten, luonnontieteiden ja tietoteknisten asioiden tutkiskelusta. Lisäksi harrastelen intialaisten, japanilaisten ja thaimaalaisten elokuvien tiettyjä alagenrejä. Osallistun melko aktiivisesti smial Brandagamban toimintaan.

Anna Saarimaa (Jaamar), tarvikevastaava

Olen vuonna 1986 syntynyt kahden lapsen äiti Kanta-Hämeestä. Yli puolet elämästäni olen kuitenkin vaikuttanut Etelä-Karjalassa ja sydän jäi Kaakkois-suomeen.

Tolkienin tuotantoon olen tutustunut jo lapsena, mutta varsinainen into heräsi ehkä vasta leffojen jälkeen. Silti kirjat ovat olleet minulle aina ne rakkaammat.
Konnun ja Vihreän Lohikäärmeen löysin vuonna 2006, ensimmäisessä miitissäni olin kesällä 2007 ja seuraavana kesänä jo järjestämässä The Miittiä. Olin useamman vuoden Verkkoyhteisö Kontu ry:n hallituksessa tapahtumavastaavana ja Tolkienseuran ja VyK ry:n yhdistymisen aikaan puoli kautta puheenjohtajanakin. Sen lisäksi olen ollut mukana perustamassa kahta eri smialia (Marach Luumäellä ja verkkosmial Juhlapuu).
Muutaman vuoden hallitustauon jälkeen palailin vuonna 2018 miittivastaavan rooliin joka on minulle se luontevin hallitusnakki.

Nienna Lagus (Sidhiel), miittivastaava ja turvallisuusvastaava

tapahtumavastaava@suomentolkienseura.fi

Liisa Kujala (Ilma), tiedottaja

tiedotusvastaava@suomentolkienseura.fi

Olen junantuoma helsinkiläinen, alun perin kotoisin metsän keskeltä Pohjois-Pirkanmaalta, missä edelleen vietän paljon vapaa-aikaa. Tolkienin tarinoihin tykästyin jo lapsena, mutta enemmän kiinnostuin fantasiasta nyt aikuisiällä, kun kaipasin hauskaa tekemistä vastapainoksi työlle. Tolkien-seuraan liityin kolmisen vuotta sitten Worldconin jälkeen. Hallituksessa olen kiinnostunut etenkin some-viestinnän kehittämisestä. Tavoitteenani on paitsi kertoa Konnun toiminnasta jäsenille ja kiinnostuneille, myös välittää tietoa kansainvälisistä Tolkien-asioista ja -tapahtumista. Seuran ohella olen mukana Brandagamban toiminnassa. Fantasiakirjojen lisäksi olen kiinnostunut elokuvista ja sarjoista. Harrastuksiini ovat kuuluneet melko satunnaisesti myös historialliset tanssit ja cosplay, joten tarvittaessa minulta löytyy varsinkin haltia-aiheista rekvisiittaa.

Elias Jungman (Pippin), paino- ja postitusvastaava

Olen Elias Jungman (16 vuotta) ja tulin hallitukseen koska haluan kokemusta yhdistystoiminnasta. Suomen Tolkien-seuran toimintaan olen tullut äitini innostamana. Tykkään miittailla, pelata lautapelejä ja olen myös joskus mukana smial Brandagamban toiminnassa. Opiskelen ensimmäistä vuotta tieto- ja viestintätekniikkaa ja lukio-opintoja.

Miikka Uotila (Mic), tapahtumavastaava (varajäsen)

tapahtumavastaava@suomentolkienseura.fi

Tampereella asuva Smial Morelin jäsen. Olen ollut Suomen Tolkien-seuran ja Morelin jäsen jo kohta parikymmentä vuotta. Tolkien-seurassa olen vuosien varrella toiminut useammassa eri nakissa. Tänä vuonna tapahtumavastaavana vastaan yhteistyöstä muiden tapahtumien ja yhdistysten kanssa.

Janne Seppänen (Círdan), postilokerovastaava (varajäsen)

Olen 26-vuotias opiskelija, joka on kotoisin Kainuusta mutta asustelee nykyään Helsingissä. Suomen Tolkien-seura Kontu ry:n sekä Konnun toiminnassa on tullut pyörittyä jo melko pitkään, ja hallituksessakin olen ollut aktiivinen jonkin aikaa. Tällä kaudella olen varapuheenjohtaja, sitä ennen toimin neljä kautta sihteerinä. Vapaa-ajallani katselen leffoja ja tv-sarjoja, kuuntelen hyvää musiikkia ja luen kirjoja, kun sille päälle satun. Tolkienin tuotanto on ollut lähellä sydäntäni jo vuosia, eikä tilanne tule todennäköisesti koskaan muuttumaan. Pyörin aina ehtiessäni Smial Brandagamban toiminnassa.

Hallituksen ulkopuoliset vastuutehtävät

Katja Vihavainen (Velmunen), myyntitavaravastaava

myynti@suomentolkienseura.fi

Marianna Leikomaa, Kuvastaja-raadin puheenjohtaja

kuvastaja@suomentolkienseura.fi

Santeri Palin (Incánus), arkiston- ja kirjastonhoitaja

arkisto@suomentolkienseura.fi