Hallituksen kokous 5/2012-13

##valkoinenneuvosto@irc.freenode.net 17.2.2013 klo 19

Läsnä: Leena Peippo (puheenjohtaja), Silja Ojanen (sihteeri), Minna Keinänen, Mikko Nikkilä, Miikka Uotila, Jaakko Pirinen, Wenla Gustafsson, Jasmin Syrjälä

§35 Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 19.05.

§36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

§37 Esityslistan hyväksyminen

Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

§38 Posti

Seuran postilokeroa on käyty tarkistamassa aktiivisesti ja laskut on maksettu.

§39 Legolas

Numeron 1/2013 toimitustyö etenee, kuvittajia kaivataan vielä. Menneistä tapahtumista, kuten Hobitin ensi-illasta ja seuran vuosijuhlasta voisi kirjoittaa raportit lehteen.

§40 Kesän conit

Finnconiin varataan pöytä ja mennään edustamaan, Ropeconiin ei mennä tänäkään vuonna. Miikka ja Jaakko järjestävät Finnconissa myös Tolkien-filmatisoinnit-ohjelmanumeron.

Tamfan järjestetään todennäköisesti syyskuun alussa ja Suomenlinna-piknik heinäkuun alussa. Kirjamessut ovat lokakuussa.

§41 Muut esille tulevat asiat

Keskusteltiin ensi vuodelle kaavaillusta vuosijuhlamiitistä ja muiden miittien ajankohdista. The Miitti pidetään heinäkuussa ja vuosijuhlamiitti olisi 3.1.-5.1.2014, jolloin syysmiitti sijoittuisi syyskuulle ja pikkujoulumiitti marraskuulle. Kevätmiitti järjestettäisiin puolestaan maalis- tai huhtikuussa, ottaen huomioon toukokuussa pidettävän Smialconin.

Syysmiitin alustavaksi ajankohdaksi päätettiin 20.-22.9. ja kevätmiitin perusteella päätetään järjestetäänkö se Hämeenkoskella vai jossain muualla. HobSan julkaistaan myös kevätmiitin jälkeen jotta siihen saadaan mahdollisimman kattavasti loppuvuoden tapahtumat.

Keskusteltiin myös seuran nettisivuista, joille toivottiin enemmän tietoa seurasta ja esimerkiksi jonkinlaista lyhyttä historiikkia. Jaakko lupasi kirjoittaa joskus jotain.

§42 Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kookoksen klo 20.32.