Hallituksen kokous 1/2012–13

#hallitus@irc.merp.com 16.9.2012 klo 19.

Läsnä: Leena Peippo (puheenjohtaja), Silja Ojanen (sihteeri), Minna Keinänen, Mikko Nikkilä, Jaakko Pirinen, Miikka Uotila, Wenla Gustafsson, Jasmin Syrjälä, Janne Seppänen, Anna Jääskeläinen

§1 Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 19.15.

§2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

§3 Esityslistan hyväksyminen

Esityslistasta poistettiin §2 Kokouksen toimihenkilöiden valinta, esityslista hyväksyttiin muutoksin.

§4 Hobitti-elokuvat

§4.1 Hobitti-päivän FS Film- ja WSOY-tiedotustilaisuus

Jaakko on menossa edustamaan seuraa Hobitti-päivän lehdistötilaisuuteen Helsinkiin, FS Film korvaa matkakulut.

§4.2 Myyntitavarat Hobittia varten

Keskusteltiin uusien Hobitti-paitojen teettämisestä. Päätettiin tilata uusia paitoja n. 30 kpl tummanpunaisella pohjalla. Leena ryhtyy hoitamaan asiaa. Muista myyntitavaroista heijastimia on jäljellä vielä n. 40 kpl. Keskusteltiin myös uusien badgejen suunnittelusta sekä mahdollisista haalarimerkeistä. Kangaskassien tuunausprojekti on kesken.

§5 Miitit

§5.1 Miittikuljetus

Muutamalta liikennöitsijältä on pyydetty tarjous pikkubussikuljetuksesta Tampereen ja Suodenniemen välillä, mutta ne olivat liian kalliita. Todettiin että helpointa ja halvinta on, että kimppakyytiä tarvitsevat miittiläiset tulevat junalla Karkkuun ja heidät noudetaan sieltä parin auton voimin.

§5.2 Pikkujoulu- ja kevätmiitin seka The Miitin ajankohdat

Pikkujoulumiitti pidetään 7.-9.12.2012 ja kevätmiitti 15.-17.3.2013. The Miitin ajankohta on alustavasti 25.-28.7.2013, ennen lopullista päätöstä odotellaan tietoa Ropeconin ajankohdasta.

§5.3 Perhealennus miittimaksuihin

Keskusteltiin lapsiperheiden mahdollisuudesta saada alennusta miittimaksuista. Päätettiin kokeilla aluksi käytäntöä, jossa yksi lapsi pääsee vanhemman mukana miittiin puoleen hintaan. Alennus koskee yhdistyksen jäseniä.

Keskusteltiin myös miittimaksun suuruudesta niissä tapauksissa kun miittaaja on paikalla vain osan ajasta, sekä päivävierailuista miiteissä. Päätettiin että pitkästä päivävierailusta voidaan veloittaa viisi euroa, muutaman tunnin vierailulle miitteihin voi edelleen tulla ilmaiseksi.

§5.4 Miittikyselyn läpikäynti

Jasmin kävi läpi miittikyselyn tuloksia. Tiloilta toivottiin hyvää saunaa ja paikkaa jossa kukkujat eivät häiritse nukkujia, sekä sänkyjä ja sisävessoja. Miittimatkojen pituus ja vaivalloisuus vaikuttaa monen osallistumiseen, ja matkoista ollaan valmiita maksamaan n. 30 euroa. Miiteistä itsestään ollaan valmiita maksamaan suunnilleen saman verran kuin nykyäänkin.

§6 Legolas ja Hobsan

Ilmestynevät lähitulevaisuudessa. Hobsaniin kutsu pikkujoulumiitissä pidettävään vuosikokoukseen.

§7 Badgekone

Seuran badgekonetta on pyydetty lainaan mm. protu-badgejen tekoa varten. Päätettiin pysyä vanhassa linjauksessa jonka mukaan konetta ei lainata ulkopuolisille, koska kone on vanha ja oikukas ja vaatii osaavan käyttäjän. Badgeja voidaan tehdä muille seuran omien badgetalkoiden yhteydessä.

§8 Muut asiat

Hobitin ensi-iltaan liittyvää ohjelmaa pitäisi alkaa suunnitella piakkoin. Asiaan liittyen pidetään seuraava hallituksen kokous sunnuntaina 23.9. klo 18.

Miikka ja Jaakko lähettävät kunniajäsenkutsut Anu Pölkille ja Vesa Piittiselle.

Postissa on tullut lehtiä ja maksumuistutus Itellalta. Mikko selvittää onko Itellan laskuja mahdollista saada sähköisessä muodossa.

§9 Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 22.22.