Hallitus 2016–17

Suomen Tolkien-seura Kontu ry:n hallituksen kokoonpano toimikaudelle 1.9.2016–31.8.2017 valittiin 30.7.2016 pidetyssä yhdistyksen vaalikokouksessa. Vastuutehtävät jaettiin samana päivänä pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa.

Sulkeissa olevat nimet viittaavat henkilön käyttäjätunnukseen Internetin suurimmalla suomalaisella Tolkien-aiheisella keskustelualueella, Vihreässä Lohikäärmeessä.

Hallituksen kokoukset ovat avoimia jäsenille. Katso tarkemmin täältä.

Sonja Virta (Heathertoes), puheenjohtaja

puheenjohtaja@suomentolkienseura.fi

Olen Helsingissä asuva tuore puheenjohtajanne. Tolkien-seuraan olen liittynyt vasta 2013, mutta 2000-luvun alkuvuosina olin sittemmin kuopatun smial Thorondorin jäsen. Nykyään minua näkee smial Brandagambassa. Toimin aiemmin seuran hallituksessa akateemisten asioiden vastaavana, ja aiheeseen liittyvissä meiningeissä minuun voi edelleen mieluusti ottaa yhteyttä (erityisesti lähteitä etsivät graduntekijät yms, I haz resources! Kuin myös vinkkejä siitä, mitä EI kannata tehdä, jos kirjoittaa gradua Tolkienista). Akateemisuuden lisäksi pidän huonosta Tolkien-huumorista ja -parodiasta.

Vastustan fanituksen arvottamista sen mukaan, onko kukin ”kirjafani” vai ”leffafani”. Onneksi Konnussa tällaista erottelua ei ole tapana tehdä, mutta maailmalla joskus valitettavasti kyllä. Murr, burárum, ja hyi.

Tolkienin ohella fanitan mm. euroviisuja ja taitoluistelua.

Leena Peippo (Shetai), varapuheenjohtaja

Janne Seppänen (Círdan), sihteeri

sihteeri@suomentolkienseura.fi

Olen parikymppinen opiskelija, joka on kotoisin Kainuusta mutta asustelee nykyään pääkaupunkiseudulla. Suomen Tolkien-seura Kontu ry:n sekä Konnun toiminnassa on tullut pyörittyä jo jonkin aikaa, ja hallituksessakin olen ollut pariin otteeseen. Tällä kaudella toimin sihteerinä. Vapaa-ajallani katselen leffoja ja tv-sarjoja, kuuntelen hyvää musiikkia ja luen kirjoja, kun sille päälle satun. Tolkienin tuotanto on ollut lähellä sydäntäni jo vuosia, eikä tilanne tule todennäköisesti koskaan muuttumaan.

Mikko Nikkilä (Micco), rahastonhoitaja ja jäsensihteeri

rahastonhoitaja@suomentolkienseura.fi
jasensihteeri@suomentolkienseura.fi

Olen vuonna 1989 syntynyt entinen opiskelija Helsingistä. Vapaa-ajallani istun usein tietokoneella, muun muassa Konnun keskustelufoorumilla vierailen silloin tällöin. Tolkienin ohella pidän krokotiileista 🐊, mutta myös muusta hyvästä kirjallisuudesta, legoista sekä eteläintialaisista elokuvista. Osallistun melko aktiivisesti smial Brandagamban toimintaan.

Kati Ahonen (Vampirelady), sosiaalisen median tiedottaja

tiedotusvastaava@suomentolkienseura.fi

Olen alunperin Savonmualta kotoisin oleva, nykyisin tamperelaistunut vuonna -92 syntynyt matkailupalveluiden tuottaja. Suomen Tolkien-seura Kontu ry:n tapahtumissa on tullut haahuiltua jo seitsemisen vuotta ja somehommia olen hoitanut nyt pari vuotta. Tykkään vapaa-ajallani pelata videopelejä (varsinkin rpg:t ovat lähellä sydäntäni), lukea kaikkea  maan ja taivaan väliltä, katsella leffoja ja tv-sarjoja sekä ylipäänsä fanityttöillä sydämeni kyllyydestä!

Outi (douv), tapahtumavastaava

tapahtumavastaava@suomentolkienseura.fi

Moi! Olen Outi ja asun ainakin toistaiseksi Tampereella koiran ja avopuolison kanssa. Tolkien kiehtoi jo alakouluiässä ja silloin olinkin pari vuotta lehtiä lukevana passiivijäsenenä, joka riemulla ratkoi Hobittilan Sanomissa olleita Silmarillion/TSH-sanaristikoita. Tampereelle muuton myötä aktivoiduin vähitellen yhä enemmän, kunnes kesällä 2015 lupauduin toiseksi tapahtumavastaavista. Tolkienin lisäksi myös muu spefi-kirjallisuus (spefi = spekulatiivinen fiktio) miellyttää. Nykyään tosin täytyy tietoisesti raivata aikaa lukemiselle Netflixin tuijottelun, tenttikirjojen ja osa-aikatöiden lomaan. Tykkään puhua kieliä (valitettavasti haltiakieliä vain yksittäisiä fraaseja), harrastaa neulontaa ja muita käsitöitä ja ”entvaimoilla” eli viljellä hyötykasveja takapihalla.

Olli Pitkänen (Olórin), tapahtumavastaava

tapahtumavastaava@suomentolkienseura.fi

Eetu Sipilä (Eruthol), varatapahtumavastaava, varajäsen

Santeri Palin (Incánus), paino- ja postitusvastaava, varajäsen

Vuonna 1983 syntynyt ikäistään vanhempi velho, joka tekee paluuta
toimintaan seitsemän vuoden tauon jälkeen. Olen ollut muinoin hyvinkin
aktiivinen varsinkin Konnussa ja nykyisin Tolkien-fanius vie minut
vuosittain Oxonmoottiin.

”Santeri on herrasmies, joka on vaarallisempi kuin miltä näyttää, ja
haavoittuneempi kuin voit kuunaan kuvitella. Santerin kynänjälki on
terävää ja osuvaa, ja välillä kohteeksi jäädessä sitä saattaisi
toivoa, että hän käyttäisi miekkaa eikä kynää. Se kun tuntuisi
huomattavasti kipeämmältä Santerin selässä kuin katkenneessa
kädessäsi, ja säästyisit loppuelämän kestäviltä painajaisilta. Santeri
on ääni, puku ja piippu, nojatuoli takan ääressä kirjastohuoneessa, ja
niin homo, että naiset itkevät vääryyttä.”
– Vesa Piittinen