Hallituksen kokous 7/2014-15

1.6.2015 klo 18
##valkoinenneuvosto @ irc.freenode.net

paikalla: Leena Peippo (pj), Kerttu Pihlajamaa (sihteeri), Mikko Nikkilä, Kristiina Jaatinen, Olli Pitkänen, Jasmin Syrjälä, Kati Ahonen, Miikka Uotila, Wenla Uotila

§1 Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 18.03.

§2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

§3 The Miitti

Miitin järkkätiimiin ovat lupautuneet Jasminin johdolla Olli, Nerwen ja Halti. Douv on epävarma, Leena ja Kristiina lupautuivat kokouksessa mukaan. Ruokiin päätettiin varata 250€ ja ohjelmaan ja palkintoihin 150€. Miitti on tavallisen pituinen (to-su).

§4 Archipelacon

Kuljetussyistä conissa voisi lähinnä kaupitella pikkutavaraa. Sitäkään ei ole kauhean paljon, joten päädyttiin siihen, ettei tarvita myyntipöytää, vaan järjestetään Tolkien-miitti, jossa voi samalla myydä badgeja. Miittiin voisi ostaa pientä purtavaa ja miettiä ohjelmaa.

§5 Myyntitavarat

Badgekone on ostettu (vajaat 300€) ja odotellaan sen lähetystä. Mikko saa kuumotella viesteillä jos ei ala kuulua mitään. Sydänpohjat jäivät ainakin toistaiseksi välistä hinnan takia. Hupparit ja paidat on tilattu ja saapunevat pian. Paitojen myyntihinnaksi tullee 15/20€.

Unohtuneen haalarimerkkikisan voittajalle ilmoitetaan ja Jasmin muokkaa merkin sopivaksi meidän käyttöön.

§6 META

Suokki-miittiin ostetaan taas syötävää ja juotavaa, mainostetaan foorumilla.

HobSania pitäisi lähetellä, jotta saadaan ajoissa kokouskutsu liikkelle (vaalikokous The Miitissä). Samaan läpyskään mainokset Suokki-piknikistä, The Miitistä ja hallituspaikoista. Olli lupasi hoitaa.

§7 Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.48.