Hallituksen kokous 5/2014-15

6.4.2015 klo 19
##valkoinenneuvosto @ irc.freenode.net

paikalla: Leena Peippo (pj), Kerttu Pihlajamaa (sihteeri), Mikko Nikkilä, Jasmin Syrjälä, Kristiina Jaatinen, Kati Ahonen, Miikka Uotila, Wenla Uotila, Olli Pitkänen

§1 Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 19.31.

§2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

§3 Posti

Postilokeroon oli saapunut tiliotte, Tähtivaeltaja, Amon Heni, Medlemsbladet sekä Yliopiston almanakkatoimiston mainoslehdykkä. Tiliote on nyt Mikolla, lehdet Lehtokuusamalla ja mainos paperinkeräyksessä. Hobitti-teatterilaskua ei ole näkynyt, joten Leena kyselee sen perään.

§4 Badgekone

Leena ehdotti, että badgekone tilataan saksasta, sillä se tulee puolet halvemmaksi. Tämä hyväksyttiin: perusmalli kaksilla erilaisilla pohjilla postikulujen kanssa noin 450€. Tavallisten pyöreiden pohjien (58mm) lisäksi kannatettiin sydänbadgeja (paitsi Wenla).

§5 Hupparit ja paidat

Tilataan hupparit ja paidat firelabelilta. Leena ottaa selvää, saako koululla skannattua enttipaitoihin kuvan, jonka Jasmin muokkaa painokelpoiseksi. Leena hoitaa hupparitilaukset kontulaisilta ja Jasmin tekee niiden listaamiseen google formin. Paljon erimerkkisiä huppareita tarjolla.

Paitoja tilataan naisten ja miesten/unisex (emt kumpia ne on) malleja yhteensä 50, joka on firelabelilla tarjoukseen oikeuttava määrä. Jaottelu on seuraavanlainen: lady fit S 6, M 6, L 6, XL 3, miesten/unisex: xs 4, S 6, M 8, L 6, XL 3, XXL 2. Ajatus oli myydä hinnoilla 15€ jäsenille ja 20€ muille. Jos meinaa jäädä lojumaan, niin harkinnanvaraisesti conitarjouksia tms.

§6 Nettisivut + markkinointi

Nettisivuejen valikot bugittaa (eikä toimi mobiililla). Jasmin korjaa. Mikko kertoi, että tällä hetkellä Kontuwiki on jo seuran uudella Webfaction-tilillä, seuraavaksi siirretään muu Kontu ja seuran sivut jossain vaiheessa.

Mikko oli toivonut kuukausitapaamista varten jotakin näkyvää Tolkien-seura-”mainosta”, jolla löytää oikeaan pöytään, esim. mini-roll-up. Päädyttiin muovitelineisiin – Mikko tilaa pari sellaista.

§7 Suomenlinna-tapaaminen

Suokkimiitin ajankohta on 4.7. Ei järkätä sinne mitään erityistä, perussuokki.

§8 The Miitti

Miitti tältä erää hoidossa, Jasminilla paikka varattu ja mielessä järkkätiimin kerääminen. Kati lienee Irlannissa. Miitin pituudesta keskusteltiin, mutta ei vielä päädytty mihinkään – laitetaan äänestys Käärmeessä pystyyn. Ylimääräisenä päivänä ei olisi yhdistysruokaa.

§9 Tracon

Leena on varannut Traconista pöydän ja kaksi lippua myyjille (todennäköisesti Leena ja Kati). Ehdotettiin tietovisarataa coniin, osallistujille palkinnoksi badgeja jne. Tätä kannatettiin. Harkitaan seuran sponssaamaa piknikiä pihalla.

§10 META

Gandalf-patsaan tilanne on palasina.

Archipelaconissa harkitaan teemamiittejä miittitilassa, esim. Tolkien-miitti. Yhdistyksille on tulossa myyntipöytiä, virallisestä yhteistyöpöydästä ei vielä hajua.

§11 Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 21.41.